comenzi@vollmaxdistribution.ro 0747701500 0314307575

   AER CONDITIONAT


   

  • AER CONDITIONAT - este un sistem complex pentru controlul temperaturii, umiditatii, debitului si puritatii aerului. Este procesul de racire, curatare si distributie a aerului si a controlului umiditatii.

  • Racire - Aerul conditionat ofera un control precis al temperaturii. Cu ajutorul aerului conditionat se poate crea climatul in care sa te simti confortabil, indiferent de temperatura exterioara.

  • Incalzire - aerul conditionat poate oferi si caldura. Te poti bucura de o temperatura constanta in incapere tot restul anului, indiferent de conditiile exterioare. Cu ajutorul unei pompe de caldura care  extrage caldura din exterior si o introduce in camera, fiind o alternativa pentru incalzirea traditionala.

  • Curatarea - O alta functie a aerului conditionat este „curatarea” aerului cu ajutorul filtrelor unitatilor interioare care elimina din aer  praful, polenul, fumul de tigara, mirosurile neplacute... Nivelul de filtrare poate fi marit in functie de necesitatile clientilor. Persoanele care sufera de astm  sau cele care sufera de alergi au nevoie de un aer curat, purificat si sanatos.

  • Dezumificator: In momentul racirii aerului, aparatul de aer conditionat dezumifica aerul, oferind confort. De tinut cont si faptul ca un nivel corect de umiditate opreste dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului, un lucru bun pentru persoanele alergice. Nivelul de confort al umiditatii este intre 40 si 60%. De asemenea mentinerea unui nivel de umiditate corect ofera o durata mai mare de viata a componentelor.

  • Ventilare: Ventilarea poate fi inclusa in sistemul de aer conditionat. Elimina aerul din interior si introduce aer proaspat din nou. Ea poate lucra independent indiferent daca aerul conditionat este setat pe modul de racire sau incalzire.
  calculator btu/h aer conditionat
  Suport Online
  suport aer conditionat