comenzi@vollmaxdistribution.ro 0747701500 0314307575

  De ce noi? De ce AerConditionat.Net

  La noi ai de unde alege !  

  AerConditionat.Net  are cea mai variata gama de aparate aer conditionat la cele mai variate preturi! Noi va oferim atat aparatul de aer conditionat cat si transportul, montajul, intretinerea, accesoriile si service-ul.

  AerConditionat.Net va ofera aparate aer conditionat la cele mai bune preturi, cu preturi reale si demne de invidiat, montajul si service-ul aparatelor de aer conditionat se efectueaza cu echipe proprii si in cel mai scurt timp posibil!

  Montajul aparatelor de aer conditionat se efectueaza cu echipe specializate in domeniu si se foloseste pompa de vid. Este important sa fie folosita pompa de vid deoarece acesta asigura atat montatorul cat si clientul ca nu vor exista pierderi de agent frigorific si ca traseul frigorific este realizat bine si in conformitate cu manualele de instalare ale producatorilor.

  Operatorii nostrii cu care puteti lua legaturta atat telefonic cat si pe messenger / mail sunt specializati in domeniu si cunosc toate detaliile tehnice de care aveti nevoie pentru a va asigura ca ve-ti opta pentru cea mai buna varianta in momentul achizitionarii unui aparat aer conditionat.

  Garantia aparatelor de aer conditionat este oferita tot de firma noastra. Sesizarile de service pentru aparatele de aer conditionat care se afla in garantie sunt rezolvate in cel mai scurt timp posibil!

  Sc Vollmax Distribution Srl

  Sc Vollmax Distribution Srl isi are ca domeniu principal de activitate comercializarea echipamentelor de aer conditionat, ventilatie si incalzire, dar si instalarea echipamentelor comercializate.

  Obiective:

  • Asigurarea unei calitati superioare a echipamentelor comercializate si a serviciilor oferite clientilor, fapt pentru care comercializam doar echipamente de aer conditionat, ventilatie si incalzire de la producatorii de renume (Fujitsu, General Fujitsu, Toshiba, Daikin, Lg, Hitachi, Sharp, Gree, Vortice…etc) si avem propriile echipe de instalare care sunt specializate pe toata gama noastra de produse.
  • Satisfacerea nevoilor grupurilor tinta (consumatori finali, arhitecti, cunstructori) prin oferirea unei calitati superioare a produselor si serviciilor nostre (instalare, service, menteneanta)

  Colectivul societatii Vollmax Distribution este reprezentat de oameni care va stau la dispozitie oricand si care au ca prim obiectiv indumarea clientilor nostrii care cele mai optime solutii de achizitie si instalare, astfel incat sa puteti beneficia de un grad cat mai ridicat de comfort in urma luarii deciziei finale.

  Atat agentii de vanzare cat si echipele de montatori  au o experienta indelungata in domeniul de activitate al firmei si sunt instruti periodic pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de tehnologiile folosite noi la echipamentele lansate periodic pe piata romaneasca de catre cei mai buni producatori de renume.

  Datorita necesitatii tot mai ample ale clientilor  de climatizare, ventilatie si incalzire in spatiile detinute va venim in ajutor cu o gama larga de produse care au ca prim scop sa va asigure tot comfortul necesar  prin : economie de energie datorita clasei energetice A si a Tehnologiei Inverter, protejarea mediului  inconjurator prin folosirea agentilor frigorifici ecologici, multiple tipuri de filtre cu rolul de a capta praful, polenul, alergenii si bacteriile din incapere, pentru ca dvs ca respirati un aer curat si sanatos,  echipmente cu design-uri ultra moderne care pot fi alese in functie de mobilierul si culorile din saptiul care urmeaza sa fie climatizat si nu in ultimul rand diverse functii (diferite/imbunatatite de la marca la marca si de la model la model) care sunt usor de setat deoarece sunt marcate fiecare in parte pe telecomanda .

  Alegeti Vollmax Distribution pentru a va bucura de produse si servicii de inalta calitate, toate insotite de certificate de garantie, la preturile cele mai bune de pe piata romaneasca.

  calculator btu/h aer conditionat
  Suport Online
  suport aer conditionat